Ege Vize > Birleşik Arap Emirlikleri Vizesi

B.A.E Büyükelçiliği sadece ticari vize başvurularını kabul etmekte olup acentaları aracı olarak kabul etmemektedir.Şirketimiz bu konuda kişilere profesyonel olarak danışmanlık hizmeti vermektedir.

İŞ SEYAHATLERİ

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

– Eksiksiz doldurulmuş B.A.E Vize Başvuru Formu

– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, B.A.E Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

– Şirket İmza Sirküleri

– Şirket Vergi Levhası

– Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli)

– Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

– Şirket Banka Hesabı

– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler
– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

– Eksiksiz doldurulmuş B.A.E Vize Başvuru Formu

– B.A.E’deki Firmadan Davetiye

– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak,B.A.E Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

– Şirket İmza Sirküleri

– Şirket Vergi Levhası

– Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi(Yeni tarihli)

– Ssk işe giriş bildirgesi

– Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli – imzalı )

– Ssk Prim Dökümü ( Ssk’dan Orjinal alınacak )

– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı

TURİSTİK SEYAHATLER

***B.A.E Havayolu olan Emirates Airlines ile uçmanız durumunda veya otel rezervasyonunuzu acentamız ile yapmanız durumunda acentamız sizin adınıza turistik vize alma yetkisine sahiptir.

Gerekli Belgeler

-Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

– Eksiksiz doldurulmuş B.A.E Vize Başvuru Formu

-Antetli kağıda yazılmış seyahat detaylarını belirten vize talep dilekçesi

-İş evraklarınız(Vergi levhası-İmza sirküleri-Faaliyet belgesi-Sicil gazetesi)

-S.S.K işe giriş bildirgesi(Çalışanlardan istenmektedir)

-Öğrenci belgesi

-Evlenme cüzdanı fotokopisi

-Emeklilerden,ev hanımlarından ve çalışmayanlardan ikametgah istenir.


SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN!
     


phone

telefon