Ege Vize > Cezayir Vizesi

Cezayir Ticari vize bilgisi

  • . Pasaport
  • . 2 adet form
  • . 2 adet arka fon beyaz fotoğraf
  • .Eski pasaportlar yoksa protokol yazısı istenmektedir.
  • . Antetli kâğıda kaşeli imzalı vize talep dilekçesi
  • . Cezayir den gelen davetiye (Antetli kâğıda kaşeli imzalı olmalıdır)
  • .Davetiye gönderen firmanın ticaret kayıt belgesi
  • .Çalışanlar için İş sözleşmesi ıslak imza kaşeli orijinali
  • .İmza sirküleri
  • .Ticaret sicil gazetesi
  • . Firma vergi levhası(güncel )
  • . Ticaret odasından alınmış Faaliyet belgesi
  • .Kimlik fotokopisi
  • ***Çok girişli en fazla 3 aylık ya da 1 ay tek girişli başvuru yapmak mümkün fiyat farkı mevcuttur.

CEZAYİR TURİSTİK

  • . Pasaport
  • . Protokol Yazısı (eski pasaportu yoksa ve ilk pasaportu ise alınacak.)
  • . 2 adet form
  • . 2 adet arka fon beyaz fotoğraf
  • . Antetli kâğıda kaşeli imzalı vize talep dilekçesi
  • . SSK işe giriş – Maaş bordrosu (son 3 aylık kaşeli imzalı )
  • . Firma vergi levhası(güncel )- faaliyet belgesi (son 6 aylık – imza sirküleri- ticaret sicil )
  • .Çok girişli en fazla 3 aylık yada 1 ay tek girişli başvuru yapmak mümkün fiyat farkı mevcuttur.
  • .İkametgâh
  • .Sabıka kaydı
  • .Otel
  • .Uçak

SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN!
     


phone

telefon