Ege Vize > Çin Vizesi

M TİCARİ VİZE BAŞVURU EVRAKLARI

ÇİN DAVETİYESİ  BELEDİYE ONAYLI OLMAK ZORUNDADIR. ORİJİNALİ GEREKMEKTEDİR. AKSİ TAKTİRDE İŞLEM E ALINMAMAKTADIR.

1- Geçerlilik süresi 6 ayın üzerinde olan ( başvuru tarihinden itibaren ) ve boş vize sayfası bulunan pasaportun aslı. ( Eski pasaportlara vize verilmemektedir.)
2-.Eski pasaportunuz var ise aslının mutlaka gönderilmesi gerekmektedir..
3- İki adet fotoğraf eklenmelidir. ( Arka fonu beyaz, önden çekilmiş resim talep edilmektedir. Resimler MAT KAĞIT’a basılmalıdır. Ayrıcabeyaz kıyafetli ve gözlüklü resimler kabul edilmemektedir.)
4- İşyeri tarafından hazırlanan şirketin antetli kağıdına yazılmış dilekçe.
5- Şirketin faaliyet belgesinin aslı. ( Son 6 aya ait olmalıdır.)
6- Şirketin vergi levhası fotokopisi(2015 yılı)
7- Nüfus Cüzdanı RENKLİ Fotokopisi ( Renkli fotokopi çıktısı veya taranmış hali olmalı, resim ve yazılar çok net şekilde görünmelidir.)
8-Çin’deki resmi kurumlardan onaylı davetiye mektubu ASLI olmalıdır..
9- Pasaportunuzda Çin vizesi bulunmuyor ise SGK HİZMET DÖKÜMÜ gerekmektedir


SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN!
     


phone

telefon