Ege Vize > Danimarka Vizesi

Danimarka Konsolosluğu acenteleri aracı olarak kabul etmemekte olup tüm başvuruları şahsi olarak kabul etmektedir.Şirketimiz bu konuda danışmanlık hizmeti vermektedir.

İŞ SEYAHATLERİ

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Danimarka Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
– Danimarka’daki firmadan davetiye
– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
– Otel Rezervasyonu
– Ulaşım Rezervasyonu(Uçak , Feribot , vs …)
– Şirket İmza Sirküleri
– Şirket Vergi Levhası
– Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
– Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
– Şirket Banka Hesabı
– Ev Tapusu , Araç Ruhsatı (Var ise)
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Danimarka Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
– Danimarka’daki firmadan davetiye
– Otel Rezervasyonu
– Ulaşım Rezervasyonu
– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , şirketteki görevinizi , masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
– Şirket İmza Sirküleri
– Şirket Vergi Levhası
– Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
– Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
– Ssk işe giriş bildirgesi
– Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli – imzalı)
– Şirket Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Yazısı (Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir)
– Şahsi Banka Hesap Cüzdanı(Var ise)
– Ev Tapusu , Araç Ruhsatı (Var ise)
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır. )
– Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )

3- Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler
– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Danimarka Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
– Davetiye veya Otel Rezervasyonu
– Ulaşım Rezervasyonu
– Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
– Danimarka Konsolosluğu Vize Departmanı’na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
– 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
– Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

4- Emekliler İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Danimarka Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
– Davetiye veya Otel Rezervasyonu
– Ulaşım Rezervasyonu(Uçak , Feribot , vs …)
– Danimarka Konsolosluğu Vize Departmanı’na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
– Emekli Cüzdanı
– Gayrimenkul (Ev , Arsa) Tapuları
– Banka Hesap Cüzdanı
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

TURİSTİK SEYAHATLER

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş DanimarkaVize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış,seyahat detaylarınızı bildiren dilekçe
– Otel Rezervasyonu
– Ulaşım Rezervasyonu(Uçak , Feribot , vs …)
– Şirket İmza Sirküleri
– Şirket Vergi Levhası
– Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
– Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
– Şirket Banka Hesabı
– Ev Tapusu , Araç Ruhsatı (Var ise)
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Danimarka Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
– Otel Rezervasyonu
– Ulaşım Rezervasyonu(Uçak , Feribot , vs …)
– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, izin tarihlerinizi belirten dilekçe
– Şirket İmza Sirküleri
– Şirket Vergi Levhası
– Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
– Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
– Ssk işe giriş bildirgesi
– Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli – imzalı)
– Şahsi Banka Hesap Cüzdanı(Orjinal)
– Ev Tapusu , Araç Ruhsatı (Var ise)
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

3- Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Danimarka Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
– Davetiye veya Otel Rezervasyonu
– Ulaşım Rezervasyonu(Uçak , Feribot , vs …)
– Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
– Danimarka Konsolosluğu’na vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını bildiren dilekçe
– 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
– Ailenin Gelir Beyanı (Aile işveren , çalışan veya emekli ise yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir)
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

4- Emekliler İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Danimarka Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
– Davetiye veya Otel Rezervasyonu
– Ulaşım Rezervasyonu
– Danimarka Konsolosluğu Vize Departmanı’na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
– Emekli Cüzdanı
– Gayrimenkul (Ev , Arsa) Tapuları
– Banka Hesap Cüzdanı (Orjinal)
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)


SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN!
     


phone

telefon