Ege Vize > Kanada Vizesi

Konsolosluk gerekli gördüğü takdirde mevcut evrakların orjinalini veya noter tasdiklisini görmekle beraber,ek evrak talebinde de bulunabilir,ayrıca görüşmeye de çağırabilir.

İŞ SEYAHATLERİ
1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Kanada Vize Başvuru Formu
– Kanada’daki Firmadan Davetiye
– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Kanada Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
– Şirket İmza Sirküleri
– Şirket Vergi Levhası
– Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
– Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
– Şirket Banka Hesabı
– Ev Tapusu , Araç Ruhsatı (Var ise)
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

-Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Kanada Vize Başvuru Formu
– Kanada’daki Firmadan Davetiye
– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Kanada Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
– Şirket İmza Sirküleri
– Şirket Vergi Levhası
– Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
– Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
– Şirket Banka Hesabı
– Ev Tapusu , Araç Ruhsatı (Var ise)
– Ssk işe giriş bildirgesi
– Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli – imzalı)
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır )
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

TURİSTİK SEYAHATLER
1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Kanada Vize Başvuru Formu
-Otel ve uçak rezervasyonu
– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Kanada Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
– Şirket İmza Sirküleri
– Şirket Vergi Levhası
– Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
– Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
– Şirket Banka Hesabı
– Ev Tapusu , Araç Ruhsatı  Var ise)
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler
-Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Kanada Vize Başvuru Formu
-Otel ve uçak rezervasyonu
– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Kanada Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
– Şirket İmza Sirküleri
– Şirket Vergi Levhası
– Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
– Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
– Şirket Banka Hesabı
– Ev Tapusu , Araç Ruhsatı (Var ise)
– Ssk işe giriş bildirgesi
– Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli – imzalı)
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

3- Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler
– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Kanada Vize Başvuru Formu
– Davetiye veya Otel Rezervasyonu
– Uçak Rezervasyonu
– Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
– Kanada Konsolosluğu Vize Departmanı’na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
– 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
– Ailenin Gelir Beyanı (Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir)
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

4- Emekliler İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Kanada Vize Başvuru Formu
– Davetiye veya Otel Rezervasyonu
– Uçak Rezervasyonu
– Kanada Konsolosluğu Vize Departmanı’na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
– Emekli Cüzdanı
– Gayrimenkul (Ev , Arsa) Tapuları
– Banka Hesap Cüzdanı
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)


SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN!
     


phone

telefon