Ege Vize > Portekiz Vizesi

Portekiz Büyükelçiliği tüm vize başvurularında acenteleri aracı olarak kabul etmemekte olup sadece şahsi başvuru kabul etmektedir.Şirketimiz bu konuda kişilere profesyonel olarak danışmanlık hizmeti vermektedir.

İŞ SEYAHATLERİ

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Portekiz Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Portekiz konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
– Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
– Şirket Vergi Levhası (Orjinal (noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi)
– Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi)
– Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (Orjinal ve bir adet fotokopisi)
– Şirket Banka Hesabı
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır )

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Portekiz Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
– Portekiz’deki Firmadan Davetiye (Portekiz’de görüşmeye gidilicek şirketten yetkilinin adı ve imzası ile şirketinm kaşesi bulunan ve antetli kağıda yazılmış davet mektubu)
– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Portekiz konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
– Şirket İmza Sirküleri (Orjinal ve bir adet fotokopi)
– Şirket Vergi Levhası (Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi)
– Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi)
– Ssk işe giriş bildirgesi (Orjinal ve bir adet fotokopi)
– Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli – imzalı)
– Ssk Prim Dökümü (Ssk’dan Orjinal alınacak)
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)

TURİSTİK SEYAHATLER
1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Portekiz Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
– Otel Rezervasyonu
– Uçak Rezervasyonu
– Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Portekiz konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
– Şirket İmza Sirküleri
– Şirket Vergi Levhası
– Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )
– Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
– Şirket Banka Hesabı
– Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı(Tarafımızdan Yapılmaktadır)
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)
-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Portekiz Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
– Otel Rezervasyonu
– Uçak Rezervasyonu
– Seyahat detaylarını ve vize talebini bildiren dilekçe
– Şirket İmza Sirküleri
– Şirket Vergi Levhası
– Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Yeni tarihli)
– Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
– Ssk işe giriş bildirgesi
– Son 4 aylık maaş bordrosu (Kaşeli – imzalı)
– Şahsi Banka Hesap Cüzdanı
– Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)
-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

3- Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler
– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Portekiz Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
– Davetiye veya Otel Rezervasyonu
– Uçak Rezervasyonu
– Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
– Portekiz Konsolosluğu Vize Departmanı’na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
– 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname (Noterden Orjinal)
– Ailenin Gelir Beyanı (Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan yapılmaktadır.)
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)

4- Emekliler İçin Gerekli Belgeler

– Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
– 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf
– Eksiksiz doldurulmuş Portekiz Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
– Davetiye veya Otel Rezervasyonu
– Uçak Rezervasyonu
– Portekiz Konsolosluğu Vize Departmanı’na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
– Emekli Cüzdanı
– Gayrimenkul (Ev , Arsa) Tapuları
– Banka Hesap Cüzdanı
– Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
– Kredi Kartı Ekstreleri (Son Aya Ait)


SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN!
     


phone

telefon